Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
1 442
1
03-21-2023, 07:03

Росіянин написав донос на дитячий садок через райдужні лавки

Росіянин написав донос на дитячий садок через райдужні лавки
В Росії чоловік заявив в поліцію на дитячий садок через лавки і ворота в кольорах веселки.

Як повідомляють ЗМІ, інцидент стався в Ставропольському краї. 65-річний чоловік помітив, що на території дитячого садка «Зоряночка» стоять різнокольорові лавки, а ворота пофарбовані в кольори веселки.



Росіянину кольори нагадали райдужний прапор і він доповів про це в поліцію. Тепер силовики перевірять дошкільний заклад на пропаганду ЛГБТ.

У грудні 2022 року президент російської федерації путін підписав закон, спрямований на заборону розповсюдження матеріалів, що «пропагують нетрадиційні сексуальні стосунки», «педофілію» та «зміну статі».

Поправки вводять в КоАП рф штрафи до 400 тисяч рублів для громадян, до 800 тисяч рублів для посадових осіб і до 5 мільйонів рублів для юрдіческіз осіб за «пропаганду нетрадиційних сексуальних відносин, переваг і зміни статі» серед людей різного віку.

Закон про заборону пропаганди ЛГБТ у російській федерації привів до несподіваних результатів. На одному з сайтів з пошуку вакансій заблокували всіх Сергєєв.

Читайте також: Росіянин відрубав голову дружині, вирішивши, що вона – прибулець

У липні минулого року голова партії «Справедливая россия» Сергій Миронов закликав «повторити» і знову захопити Берлін та встановити над Рейхстагом червоний прапор замість веселкового.
Коментарi:
Укропа
Не страна, а цирк уродов! Везде им что то мерещится, везде стремятся показать "патрийотизьм" и верноподданность.  На радугу не додумался накляузничать? Одно слово - рассиянин. Новый (не очень) диагноз в психиатрии.
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив