Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
341
0
03-21-2023, 22:35

У Києві спіймали чоловіка, який пограбував школярку

У Києві спіймали чоловіка, який пограбував школярку
Грабіжнику загрожує до 10 років тюрми.

Чоловік штовхнув в спину 16-річну дівчину, після чого вихопив з її рук мобільний телефон і втік. Злочин стався на Виноградарі. Як розповіли у поліції Києва, до правоохоронців звернулася жінка з повідомленням про те, що біля будинку на проспекті Свободи пограбували її неповнолітню доньку.



За викликом виїхали слідчо-оперативна група Подільського управління поліції та ювенальні поліцейські. Дівчина розповіла правоохоронцям, що до неї підійшов невідомий чоловік, який намагався познайомитись.

Вона відмовилась від спілкування та пришвидшила кроки. Школярка відчула поштовх у спину, після якого в неї з рук вихопили мобільний телефон.

Ювенальним поліцейським вдалося встановити та затримати нападника. Ним виявився 42-річний місцевий житель, який підозрюється у крадіжці, скоєної місяцем раніше. Наразі кримінальне провадження в цій справі перебуває на розгляді в суді.

Читайте також: В Києві чоловік з ножем пограбував пункт видачі мікрокредитів

Слідчі повідомили чоловіку про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу. За грабіж, вчинений в умовах воєнного стану, нападнику загрожує від семи до 10 років ув’язнення.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив