Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
899
0
03-24-2023, 00:28

У столиці від матері, яка з немовлям жила в погребі, забрали дитину (ФОТО)

У столиці від матері, яка з немовлям жила в погребі, забрали дитину (ФОТО)
П’ятимісячного хлопчика передали під нагляд лікарів.

До Печерського районного центру соціальних служб надійшов анонімний дзвінок про те, що на вулиці Бойчука дитину виховують в умовах антисанітарії. На місце події спільно із соцпрацівниками виїхали ювенальні поліцейські.



Як розповіли у поліції Києва, за вказаною адресою правоохоронці виявили закинуту недобудову з непридатними для проживання умовами: бруд, антисанітарія та відсутність будь-яких комунікацій. У схожому на погріб приміщенні проживала 36-річна жінка із п’ятимісячним хлопчиком.


У зв’язку з безпосередньою загрозою життю та здоров’ю немовляти поліцейські спільно зі спецслужбами передали дитину до лікарні. Подальшу долю хлопчика та матері вирішуватимуть соціальні служби.


Раніше у Голосіївському районі ювенальні поліцейські та соцпрацівники вилучили у жінки новонароджену дівчинку через сміттєзвалище у квартирі. Мотлоху та сміття було стільки, що воно повністю закривало прохід до оселі.


У помешканні, яке кишіло тарганами, стояв нестерпний сморід і були відсутні будь-які комунікації. Маленьку дівчинку, якій всього два тижні, правоохоронці забрали у зв’язку з безпосередньою загрозою для життя та здоров’я.

Читайте також: Вбила дитину уколом: горе-матері з Дніпра вимагають суворішого покарання

Немовля передали лікарям. Жінку можуть позбавити батьківських прав.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив