Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
314
0
03-27-2023, 08:07

У Польщі чоловік викопав тіло матері з могили і прожив з ним 13 років

Моторошна історія сталась у польському місті Радлін. 76-річний чоловік витягнув тіло своєї померлої матері з могили та прожив з ним 13 років.

Муміфіковане тіло жінки виявили у домі 76-річного чоловіка медики. Вони прибули за адресою, аби допомогти пенсіонеру, якому стало зле на вулиці.



Зайшовши до будинку, працівники "швидкої" помітили, що на дивані лежить муміфіковане тіло.

Речниця водзіславської поліції Малгожата Конярська повідомила, що виклик про виявлення тіла надійшов 22 лютого близько 10:20 від родича власника житла.

Поліцейські приїхали на вулицю Рогозіна в Радліні. У частині будинку, яка належить пенсіонеру, працівники поліції знайшли муміфікований труп,
– розповіла Конярська.

Спочатку слідчі подумали, що тіло жінки пролежало декілька місяців. Для встановлення особи жінки негайно було призначено експертизу ДНК. Після розтину виявилося, що труп належить жінці віком понад 65 років.

76-річного чоловіка госпіталізували до психіатричної лікарні, а поліція порушила справу про ненавмисне вбивство.

Читайте також: Американець роками труїв свою дружину, щоб бути з коханкою

За результатами аналізу ДНК, встановили, що жінку поховали ще у січні 2010 року у віці 95 років. Після чого чоловік викопав тіло своєї матері з могили та приніс додому. Відомо, що труп жінки лежав на газетах 13 років.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив