Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
780
0
04-9-2023, 01:38

У Болграді водій, який віз контрафактні цигарки, тікав від поліції та втрапив у ДТП (ФОТО)

Подія сталася позавчора близькона вулиці 25 Чапаєвської Дивізії, коли 53-річний водій автомобіля «Hyundai» проігнорував вимогу працівника групи реагування патрульної поліції зупинитися, натомість збільшив швидкість руху і почав тікати.

Поліцейські розпочали переслідування чоловіка, той спробував сховатися у житлових дворах міста, не впорався з керуванням і в’їхав у припарковані автомобілі «Chrysler», «Jeep Grand Cherokee» та «Nissan Almera».



Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди транспортним засобам були спричиненні механічні пошкодження, ніхто з людей не постраждав.


При огляді салону та багажного відділення автомобіля правопорушника поліцейські виявили 2500 пачок цигарок без марок акцизного збору.


Тютюнові вироби поліцейські вилучили з незаконного обігу та помістили до камери схову у територіальному відділі поліції, а автомобіль правопорушника забрали на арештмайданчик.

Читайте також: Киянин тікав від патрульних з банкою маріхуани (ВІДЕО)

Адміністративні матеріали одразу були скеровані до суду. Правопорушнику загрожує штраф у розмірі до двохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією тютюнових виробів, а також позбавлення права керування транспортними засобами на строк до одного року.

У Болграді водій, який віз контрафактні цигарки, тікав від поліції та втрапив у ДТП (ФОТО)
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив