Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
335
0
04-17-2023, 02:02

“На нас почала падати стеля”: у США родина змогла пережити руйнівний торнадо (ВІДЕО)

Джейк Гілл розповів, як йому та його родині вдалося вижити після того, як торнадо пронісся над їхнім будинком. Чоловік зазначив, що від будівлі залишилося лише три цілі стіни навколо ванної кімнати, де вони ховалися.

20-річний американець Джейкоб Гілл був на роботі, не звертаючи уваги на панічні дзвінки своєї матері, коли торнадо зі швидкістю 138 миль (трохи більше 222 км) за годину стрімко мчав до його рідного міста Спенсер, штат Індіана (США).



Чоловік і його родина не з чуток знайомі з руйнівною силою бурхливої стихії. У тому регіоні смерчі стали частим явищем.

“Тут завжди чуєш про торнадо, що наближаються, але ти ніколи не думаєш, що це може статися з тобою”, — сказав Гілл в інтерв’ю .

Наприкінці минулого місяця родина Гілла змогла на собі відчути всю згубну силу стихії. У ніч на 31 березня над Індіаною пройшла серія з 10 торнадо, і це лише частина великої кількості ураганів, що обрушилися на Середній Захід і Південь, у результаті яких загинули щонайменше 32 людини та ще кілька поранено.

Тієї ночі Гілл тільки закінчив нічне чергування та збирався повертатися додому. Видання зазначає, що чоловік тоді ще навіть не підозрював, що випередить торнадо й добереться до своїх вхідних дверей усього за кілька миттєвостей до початку руйнувань.

Коли американець під’їхав до свого житла, то помітив, як іскряться лінії електропередач. За його словами, трансформатор вибухнув неподалік, а вітер набрав небезпечну швидкість, що змусило його якнайшвидше кинутися всередину будинку.

Джейкоб Гілл, його мама, брат, бабуся, дідусь, хрещена мати й собака Рігсбі сховалися у ванній кімнаті

Читайте також: У США торнадо і шторми вбили щонайменше 22 людини (ВІДЕО)

Коли все закінчилося, чоловік лежав на землі, не знаючи, чи він знепритомнів у цьому хаосі. Він сказав, що не зовсім упевнений у тому, як довго тривало це випробування, але члени його сім’ї пізніше сказали, що ураган пронісся приблизно за 45 секунд.

Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив