Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
166
0
04-22-2023, 08:32

У Херсоні поліція затримала злочинця, який вдарив ножем 16-річного хлопця (ФОТО)

Подія сталася у Херсоні. Під час застілля зловмисник тяжко поранив 16-річного хлопця. Потерпілого з ножовим пораненням госпіталізували до обласної дитячої лікарні. Стан його здоров’я тяжкий.

Слідчі опитали можливих свідків події і з’ясували, що потерпілий деякий час проживає в обласному центрі один та іноді ночував у батьків свого друга.



Того дня він придбав алкоголь, прийшов у гості до друга, де разом із його батьками вживав спиртне. Під час застілля між господарями та неповнолітнім виник конфлікт.

Зі слів власників житла, хлопець нібито почав лаятись та ображати їх. Щоб заспокоїти гостя, власниця будинку покликала на допомогу 23-річного знайомого.

Коли він зайшов до оселі, то між ним та хлопцем почалась бійка, в результаті якої чоловік наніс неповнолітньому удар кухонним ножем в область лівої лопатки. Після чого зловмисник пішов геть.


Поліцейські відділу поліції №2 (Корабельний) Херсонського районного Управління затримали підозрюваного за місцем проживання. Зловмисник раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Читайте також: У Жмеринці чоловік вдарив ножем 17-річного хлопця

За скоєне чоловіку може загрожувати позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив