Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
382
0
04-28-2023, 17:28

На Львівщині 61-річний чоловік з рушниці розстріляв двох сусідів (ФОТО)

На Львівщині 61-річний чоловік з рушниці розстріляв двох сусідів (ФОТО)
У четвер увечері, 27 квітня, у селі Катина Самбірського району на Львівщині 61-річний мешканець з мисливської рушниці застрелив сусіда та поранив сусідку на їхньому подвір’ї.

За даними поліції, між сусідами довгий час були неприязні стосунки і в такий спосіб мешканець села хотів вирішити конфлікт.



Як повідомляє поліція Львівщини, трагедія трапилася увечері близько 18:20. 61-річний мешканець села, взявши з собою заряджену мисливську рушницю та набої, прийшов на подвір’я до сусідів, з якими у нього тривалий час були неприязні стосунки.


«Першим пострілом зловмисник влучив у голову 37-річному чоловіку, який мешкав у домогосподарстві, а другим – у ногу його 63-річній тещі. Від отриманих тілесних ушкоджень поранений помер на місці події, а жінка, поки сусід перезаряджав зброю, втекла у будинок та зачинила вхідні двері», – розповіли в поліції.

Чоловік постраждалої зателефонував медикам та правоохоронцям. У подальшому лікарі провели операцію та врятували пораненій життя.


61-річний вбивця втік у ліс. До його пошуку були задіяні усі підрозділи поліції. Використавши дрон з тепловізором, правоохоронці знайшли та затримали втікача. Зброю, з якої були здійснені постріли, поліцейські вилучили та скерували на експертне дослідження.


За фактом відкрили кримінальні провадження за умисне вбиство та замах на убивство ( ч.1 ст.115 та ч.2 ст.15 ч.1 ст.115 ККУ). Винуватцю загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте також: У Дніпрі чоловік похилого віку застрелився з рушниці

Правоохоронці не розголошують, в якому селі сталося вбиство. За даними ZAXID.NET, трагедія трапилася в селі Катина Хирівської громади.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив