Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
1 103
0
05-17-2023, 05:29

Розстріляли авто з родиною, а потім спалили: на Чернігівщині викрили жорстоке вбивство (ВІДЕО)

Поліція Чернігівщини затримала підозрюваних у жахливому злочині – сім'ю з Києва розстріляли, а їхній автомобіль спалили. Як з'ясувалося, вбивство спланував знайомий подружжя.

Сім'я Черевань збиралася придбати новий автомобіль у свого знайомого 22-річного Миколи. Чоловік 30 років Богдан разом з 28-річною дружиною Вікторією та 4-річним сином Богданом відправилися за машиною у місто Мена, що на Чернігівщині.



З собою вони взяли багато готівки, аби розрахуватися за купівлю нового транспортного засобу.

Проте 14 травня зв'язок із сім'єю обірвався. Кума подружжя Марія Закалюжна з Києва звернулася до правоохоронців і повідомила про зникнення. В ефірі телемарафону вона розповіла, що сім'я востаннє виходила на звязок у неділю 14 травня близько 14:30. Відтоді – вони зникли.

Він (загиблий чоловік Богдан – 24 Канал) їхав, аби оглянути й, можливо, придбати автомобіль. А у Віки у Чернігівській області живе мати. Вони планували на зворотньому шляху заїхати у гості,,– розповіла Марія.

Поліція відразу почала пошуки сім'ї. Поблизу села Садове, що у Корюківському районі Чернігівщини, знайшли спалену "Мазду" киян, а за 500 метрів – виявили тіла.

Як з'ясували правоохоронці, злочин спланував 22-річний Микола, до якого їхала сім'я. Він разом зі спільниками (чоловіком і жінкою) розстріляв автомобіль киян, а потім – спалив його. Тіла вони заховали у ямі поблизу.

На пошуки причетних до злочину було залучено максимальну кількість особового складу поліції. Також було створено спеціалізовану робочу групу, яка встановлюватиме всі деталі злочину.

За силової підтримки підрозділу КОРД правоохоронці 16 травня затримали групу злочинців. Нині поліція під процесуальним керівництвом прокуратури розслідує кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Дніпрі чоловік застрелив дружину та викликав поліцію

Фігурантам загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув‘язнення.

Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив