Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
1 416
0
05-25-2023, 08:35

У Києві виявили водія маршрутки, який возив пасажирів п’яним (ФОТО)

У Києві виявили водія маршрутки, який возив пасажирів п’яним (ФОТО)
У Солом’янському районі Києва зупинили водія маршрутки, у якого виявили ознаки сп’яніння. Прилад Драгер виявив 0,99 проміле алкоголю в крові чоловіка.

Про це повідомили в пресслужбі столичної патрульної поліції. Порушнику виписали штрафів на суму понад 17,5 тисяч гривень.



“Подія сталася в Солом’янському районі, де охоронці порядку зупинили автобус Богдан, який здійснював перевезення пасажирів на комерційній основі.

Під час спілкування з 55-річним керманичем, поліцейські помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Це підтвердив й прилад Драгер. Результат – 0,99 проміле”, – розповіли в пресслужбі.


Також водій маршрутки надав патрульним дорожній лист, у якому відсутні відмітки про проходження передрейсового медичного огляду.

Читайте також: У Києві судитимуть водія, який сів п'яним за кермо та на смерть збив жінку

На порушника слали адміністративні матеріали за керування транспортом у стані сп’яніння (штраф 17 тисяч гривень) та за порушення правил надання послуг та вимог безпеки при наданні послуг з перевезення пасажирів (штраф 510 гривень). Про подію патрульні повідомили перевізника.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив