Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
290
0
03-7-2024, 23:04

У Києві обрано запобіжний захід чоловіку, який погрожував дружині підірвати гранату (ФОТО)

У Києві обрано запобіжний захід чоловіку, який погрожував дружині підірвати гранату (ФОТО)
До Святошинського управління поліції надійшла інформація від місцевої мешканки про те, що у квартирному тамбурі столичної багатоповерхівки її чоловік незаконно зберігає боєприпаси.

На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група та вибухотехніки.



Заявниця розповіла, що між нею та чоловіком відбувся побутовий конфлікт, під час якого останній пригрозив підірвати квартиру.

Правоохоронці затримали порушника, а під час невідкладного обшуку в його оселі виявили три гранати. Вилучені боєприпаси поліцейські відправили на відповідну експертизу.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції за погодженням із Святошинською окружною прокуратурою 25-річному уродженцю Житомирської області повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України – зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу.

Читайте також: У Дніпропетровській області чоловік погрожував себе підірвати

Суд обрав порушнику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив