Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
3 966
0
03-22-2024, 08:58

На Київщині суд виніс вирок адвокату, який вбив та розчленував кохану (ФОТО)

На Київщині суд виніс вирок адвокату, який вбив та розчленував кохану (ФОТО)
Наступні 15 років він проведе за ґратами.

На початку червня 2022 року «Вечірній Київ» повідомляв про страшну знахідку на березі водойми в селі Нові Безрадичі на Обухівщині.



Місцеві працівники виявили дорожню валізу з частинами тіла. Всередині були відрізані жіночі кінцівки, а також фрагменти хребта незнайомки. Рештки були ретельно замотані в жіночий одяг.

Як з’ясувалось, вони належали 39-річній уродженці Краматорська, яка навесні 2022 року приїхала з Польщі на Київщину та оселилась в приватному будинку свого нового знайомого. Подругам жінка зізналась, що буцімто зустріла кохану людину з якою планує влаштувати особисте життя.

Правоохоронці провели низку оперативно-розшукових заходів та встановили обставини загибелі жінки, решки якої виявили на Обухівщині. Співмешканцем вбитої виявився успішний адвокат, учасник ток-шоу про одруження Петро Бігун.

Камери відеонагляду зафіксували, як після зникнення жінки, кілька днів поспіль чоловік виносив з будинку підозрілі речі і методично викидав їх по смітниках Обухівщини. Руки та ноги склав у дорожню сумку та викинув у ставок. Жінку дивом упізнали по брендовій сукні.

Бігуна затримали в Ірпені. Під час обшуку в його оселі у холодильнику знайшли органи вбитої. Він вирізав і заморозив язик, нирку, матку та серце своєї коханої.

Чоловік пояснив поліцейським, що між ним та жінкою виник конфлікт через що він її задушив. А щоб приховати сліди злочину він розчленував тіло та намагався сховати рештки.
Під час обшуку в його будинку правоохоронці знайшли не тільки внутрішні органи жінки, а ще й осколкову ручну гранату РГД-5. Тож чоловіка судили за двома статтями Кримінального кодексу: умисне вбивство (ч. 1 ст. 115) та незаконне поводження зі зброєю (ч. 1 ст. 263).

Читайте також: Тіло викинув на смітник: у Києві батько вбив і розчленував сина

Як повідомили у Київській обласній прокуратурі, Обухівський райсуд визнав обвинуваченого винним в інкримінованих злочинах і призначив максимальне покарання — 15 років тюрми.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив