Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
554
0
12-25-2021, 04:01

СБУ накрила міжнародну банду в Маріуполі

СБУ накрила міжнародну банду в Маріуполі
Служба безпеки України накрила міжнародну банду, яка займалася наркобізнесом та викраденнями в Донецькій області.

На сьогодні затримано двох керівників угруповання.

Про це повідомляє РБК-Україна із посиланням на сайт СБУ.

Повідомляється, що у Маріуполі пройшла спецоперація з нейтралізації міжнародної банди. За даними слідства, її учасники викрадали людей, змушували їх продавати наркотики, а у разі відмови загрожували вбивством.

Діяльність угруповання координувалася "злодій у законі", який знаходиться в одній із країн Близького Сходу. Зокрема банда під його керівництвом налагодила збут важких наркотиків у Донецькій області.



Для маскування протиправної діяльності "товар" замовникам передавали через місцевих жителів, які насильно втягувалися в наркобізнес. Крім того, карні злочинці тероризували і залякували жителів регіону шляхом розбійних нападів на громадян і вибивання з них грошей", - йдеться у повідомленні.

Зокрема вони створювали конфліктні ситуації, після чого змушували жертв повертати неіснуючі борги. Задокументовано факти здирства грошей на суму близько 20 тисяч доларів.

Читайте також: У Києві 24-річного розповсюджувача наркотиків засудили до 6 років позбавлення волі

СБУ затримала двох організаторів банди на передачу частини грошей від потерпілого. Їх підозрюють у здирстві, розбої та викраденні людей. Триває слідчі дії для притягнення до відповідальності інших учасників банди.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив