Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
1 088
0
12-31-2021, 15:39

У лісі під Дніпром 10-річний хлопчик урятував батька

У лісі під Дніпром 10-річний хлопчик урятував батька
У Дніпропетровській області 10-річний хлопчик врятував свого батька в лісі від холоду - чоловік знепритомнів.

Про це повідомляє "Сегодня".

Це сталося у Павлограді: чоловік із сином пішли до лісу кататися на санках. Там батькові стало зле – він знепритомнів. Артем – так звати хлопчика – спочатку спробував тягнути батька додому на санчатах, але вони зламалися. Потім він кинувся до найближчих будинків, але на допомогу ніхто не вийшов. До того ж у хлопчика сів телефон.

Лише після 9-ої години вечора, коли мама Артема повернулася додому і побачила, що ні чоловіка, ні сина немає вдома, почалися пошуки. Поліція, кінологи, родичі стали прочісувати ліс – надворі вже було темно, йшов дощ.

Хлопчика та його батька знайшли у лісі, повідомляє прес-служба ГУНП України у Дніпропетровській області. Вони пробули на морозі майже 12 годин – Артем лежав на грудях свого батька та зігрів його.



Поліцейські одразу викликали "швидку" та надали чоловікові першу медичну допомогу - на дитину правоохоронці одягли теплу куртку та спробували заспокоїти. Обох було доставлено до лікарні: зараз життю Артема нічого не загрожує.

Читайте також: На Житомирщині завершено розслідування смертельної ДТП, яку спричинив п’яний поліцейський

Стан здоров'я батька хлопчика спочатку був тяжким, але вже самостійно дихав. Вранці зовсім у ясній свідомості було виписано додому. За словами лікарів, ні на руках, ні на ногах чоловіка ступені обмороження не було, але загальне переохолодження все ж таки було.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив