Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
308
0
01-5-2022, 11:39

Заволодіння ₴900 тис. під час будівництва амбулаторії – судитимуть директора будівельного підприємства

Заволодіння ₴900 тис. під час будівництва амбулаторії – судитимуть директора будівельного підприємства
Олешківською окружною прокуратурою Херсонської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно директора будівельного підприємства за фактом службового підроблення та заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

За даними слідства, обвинувачений, будучи службовою особою, умисно вніс недостовірні дані до актів виконаних робіт щодо будівництва амбулаторії загальної практики сімейної медицини в одному із сіл Херсонського району.

Своїми діями будівельник заволодів державними грошовими коштами на загальну суму понад 870 тис грн, спричинивши збитки державним інтересам в особливо великих розмірах.



Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчим відділом відділення поліції № 1 Херсонського райуправління поліції Головного управління Нацполіції в області.

Читайте також: Під Києвом під час пожежі загинули двоє людей

Нагадаємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив