Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
471
0
01-14-2022, 00:32

У Києві засуджено чоловіка за ножове поранення неповнолітнього

У Києві засуджено чоловіка за ножове поранення неповнолітнього
Зловмисник спровокував конфлікт із потерпілим, а потім завдав хлопцю тяжких тілесних ушкоджень, вдаривши його ножем у живіт.

Вироком суду обвинуваченого визнано винним у скоєнні злочину та призначено три роки іспитового терміну.

Нагадаємо, подія трапилась у серпні минулого року. Тоді до столичної поліції надійшла інформація про бійку на Контрактовій площі.



По прибуттю на місце події поліцейські з’ясували, що 47-річний порушник, перебуваючи напідпитку, почав чіплятись до компанії молодиків та у подальшому вчинив бійку із 17-річним хлопцем. Зловмисник вдарив неповнолітнього ножем у живіт, після чого намагався втекти, однак його затримали правоохоронці.

За процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури фігуранту було повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. По завершенню досудового розслідування матеріали кримінального провадження разом із обвинувальним актом слідчий скерував до суду для розгляду справи по суті.

Читайте також: Оголошено про підозру зловмиснику, який вбивство співмешканки намагався видати за нещасний випадок

Згідно вироку Подільського районного суду міста Києва, обвинуваченого визнано винним у інкримінованому злочині та призначено покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі. Окрім цього, на підставі ст. 75 Кримінального кодексу України чоловіка звільнено від відбування покарання з призначенням іспитового терміну — три роки.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив