Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
271
0
01-27-2022, 22:09

Жінка намагалася переправити до Росії препарати, що містять сильнодіючу речовину

Жінка намагалася переправити до Росії препарати, що містять сильнодіючу речовину
За процесуального керівництва прокурорів Луганської обласної прокуратури правоохоронцями регіону здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом закінченого замаху на контрабанду сильнодіючої речовини.

За даними слідства, 21 січня 2022 року громадянка України намагалася здійснити міжнародне поштове відправлення до Російської Федерації препаратів, що містять сильнодіючу речовину, вільний обіг якої в Україні обмежений, під виглядом препаратів спортивної фармакології. Злочинну спробу жінки попередили співробітники 3 управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській області.



Наразі у кримінальному провадженні вирішується питання щодо повідомлення особі про підозру. Досудове розслідування здійснюється слідчими 3 управління Головного управління СБУ в Донецькій та Луганській областях.

Читайте також: Жертвами домашнього насильства на Херсонщині стали жінка та її малолітня дитина

Нагадаємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив