Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
253
0
01-29-2022, 02:23

На Донеччині з незаконного обігу вилучили понад 3,6 тисячі літрів фальсифікованого алкоголю

На Донеччині з незаконного обігу вилучили понад 3,6 тисячі літрів фальсифікованого алкоголю
Оперативники управління стратегічних розслідувань в Донецькій області, слідчі обласної поліції спільно з працівниками прикордонного загону Донецької області та спецпризначенцями КОРД провели санкціоновані обшуки за місцями зберігання, реалізації фальсифікованої алкогольної продукції та мешкання порушників.

Вилучили 3641 літр алкоголю з наліпками логотипів різних українських товаровиробників, а також 100 тисяч гривень, «чорнові» записи та марки акцизного податку України з ознаками підробки.

Як з’ясували правоохоронці, налагодили підпільний бізнес мешканці міста Костянтинівка. Вони реалізовували підакцизну продукцію через роздрібну торговельну мережу міста та області. Пропонували «алкоголь» як у скляній тарі, так і у тетрапаках «Bag-in-Box».

Загальна вартість вилученої у порушників продукції сягає 650 тисяч гривень.

Кримінальне провадження розслідується за ч. 1 ст. 199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, що існують у паперовій формі, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) та ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво здійснює Донецька обласна прокуратура.



Читайте також: Оперативники затримали іноземця, який обікрав пасажира у Шевченківському районі столиці

Нагадаємо, що на території країни продовжується операції «Акциз», в межах якої поліцейські проводять заходи з протидії нелегальному обігу підакцизної продукції.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив