Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
1 231
0
02-5-2022, 06:41

Жінка зі спільницею використовувала малолітніх дітей для виготовлення порно

Жінка зі спільницею використовувала малолітніх дітей для виготовлення порно
За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Солом’янської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру двом мешканкам Миколаївської області у виготовленні, розповсюдженні, збуті дитячої порнографії та у примушуванні малолітніх дітей до участі у створенні дитячої порнографії (ч. 4 ст. 301-1 КК України).

До правоохоронних органів України надійшла інформація від іноземних колег про розповсюдження у мережі Інтернет фото- та відеоматеріалів порнографічного характеру, створених за участі двох малолітніх дівчаток, ймовірно з України.

У межах розпочатого кримінального провадження, слідством встановлено, що до виготовлення протиправного контенту причетна мешканка Миколаївської області, яка використовувала для зйомок власних дітей 9 та 11 років. Жінка діяла спільно зі своєю 17-річною знайомою.

Вони вигадували сценарії сексуальних сцен та примушували дітей брати участь у зйомках. Відеофайли порнографічного характеру розповсюджували за гроші через Інтернет.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.



Викриття злочинної діяльності здійснювалося прокурорами спільно з Солом’янським управлінням поліції ГУ Нацполіції у місті Києві за оперативного супроводу Департаменту кіберполіції Нацполіції України.

Читайте також: Ексдиректору Департаменту соцполітики КМДА повідомлено третю підозру

Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.





Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив