Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
1 615
0
12-7-2022, 07:16

Жителя РФ звинуватили у “дискредитації” армії через сон про Зеленського (ФОТО)

Жителя РФ звинуватили у “дискредитації” армії через сон про Зеленського (ФОТО)
На допис жителя російського міста Чита в Instagram відреагували у ФСБ.

Опублікований жителем російської Чити Іваном Лосєвим в соцмережі Instagram опис сну про ЗСУ та українського президента Володимира Зеленського став підставою для адміністративного протоколу за статтею про “дискредитацію” російської армії.

Про це повідомляє Telegram-канал ASTRA, опублікувавши фото матеріалів справи, пишуть Економічні новини з посиланням на ТСН.

Як свідчать документи, донос на Лосєва написав оперуповноважений УФСБ РФ по Забайкальському краю старший лейтенант Д.В. Волков.

Співробітник російської спецслужби звернув увагу на його пост у соцмережі, в якому згадуються ЗСУ та президент Зеленський.

“Сьогодні наснилося, що мене мобілізували, привезли до якогось… табору, і в цей момент туди вривається ЗСУ на чолі із Зеленським. Усіх скрутили і в цей момент Зеленський проходить повз мене, і каже: “О, я твої сторіси в інсті бачив, Слава Україні!”, я йому відповідаю: “Героям слава!”.



Зеленський радісно плескає мене по плечу і каже: “Так, відпустіть його”. І в цей момент я прокидаюся, не встигнувши зробити з ним фотку”, —йдеться в дописі, скрін якого опер ФСБ долучив як доказ.

Читайте також: Озброєні російські мобілізовані втекли з полігону у Білорусі

Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив