Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
502
0
03-15-2023, 08:05

У Канаді власник Tesla, через схожість автомобілів відімкнув і виїхав не на своєму авто (ВІДЕО)

Бували в вас такі моменти, коли ви підходили до іншої машини на парковці і усвідомлювали помилку лише коли коли функція дистанційного чи безключового доступу не спрацювала.

Зі збільшенням кількості Tesla на вулицях, а також через їх схожість може виникнути зовсім не смішна ситуація. Наприклад власник Tesla у Ванкувері відімкнув не свій автомобіль і навіть встиг проїхати кілька миль по дорозі.



Імміграційний консультант Раджеш Рандев розповів виданню Canada’s Global News, що він хотів сісти в свою машину і виявив її припаркованою поряд з іншою Model 3 того ж кольору.

Рандев стверджує, що поспішав забрати своїх дітей зі школи, і йому вдалося відкрити двері не своєї Tesla за допомогою програми для смартфона.

Він сів у електромобіль і поїхав. Лише по дорозі почавши підозрювати, що щось не так. Він помітив тріщину на лобовому склі, якої не було в його авто і помітив, що зарядний пристрій для телефону не там, де він залишив його.

Потім випадковий злодій отримав повідомлення з незнайомого йому номера із запитанням, чи їздить він на Tesla, і закликав його зв’язатися.

Відправник, який, як ви, напевно, здогадалися, був справжнім власником веселої Tesla, очевидно, підгледів номер телефону Рандева в документі, який він роздрукував і залишив на сидінні власного автомобіля. Рандев пішов до школи, щоб забрати своїх дітей, а потім повернувся назад, щоб повернути машину її законному власнику.

«Ми обоє сміялися, і я також викликав поліцію», — сказав Рандев Global News . « Поліція сказала, що у них є моя заява, але вони не можуть дати мені номер справи, тому що нічого не сталося».

Читайте також: Німецька поліція влаштувала погоню за електрокаром Tesla зі сплячим водієм

Він каже, що з тих пір звернувся до Tesla, щоб попередити їх про проблему, але не отримав відповіді.

Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив