Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
2 847
0
10-25-2023, 07:32

Викинула білет у сміття: жінка пояснила, чому 30 років не забирала приз у $12 млн

Викинула білет у сміття: жінка пояснила, чому 30 років не забирала приз у $12 млн
Джанет Валенті заявила представникам лотереї New York Lotto, що вона є законною власницею джекпоту, який залишався непотрібним з липня 1991 року.

Жінка зі США, яка купила понад 30 років тому виграшний лотерейний білет, що приніс би їй 12 млн доларів, розповіла, чому вона так і не змогла забрати свій виграш.



77-річна Джанет Валенті заявила представникам лотереї, що вона є законною власницею джекпоту New York Lotto, який залишався непотрібним з липня 1991 року. Вона розповіла про дорогу помилку, яка призвела до того, що вона так і не отримала приз.

Американка розповіла, що він лежав у неї на тумбочці поруч із диваном, серед інших лотерейних білетів. Готуючись провести вихідні в будинку свого друга з сім'єю і вважаючи, що перевірила їх усі, вона викинула білети у відро для сміття.

Вона не здогадувалася про свою помилку доти, доки не повернулася і подруга не повідомила їй про виграшний білет лотереї на 12 млн доларів, який було продано на Статен-Айленді (Нью-Йорк).

Валенті дізналася про свою перемогу, побачивши виграшні номери в газеті. Прийшовши додому, вона кинулася за своїм білетом, але не знайшла його.

"Моя сусідка, яка ніколи в житті, за весь час, що я там живу, не виносила моє сміття на вулицю, зробила це", — розповіла пізніше американка журналістам.

Сміттєві контейнери на вулиці теж були вже порожні й мрія вартістю 12 млн доларів для Валенті закінчилася так і не розпочавшись. Жінка звернулася по консультацію до юристів, але їй повідомили, що отримати приз можна тільки за допомогою матеріального лотерейного білета. Навіть записи з камер відеоспостереження, встановлених у магазині, виявилися марними.

"Я була в повному розладі. Я довго хворіла через це", — згадує вона.

17 липня 1992 року джекпот лотереї Lotto було повернуто до фонду лотереї штату. Непотрібний приз став рекордним за величиною за всю історію Нью-Йорка. На той час Валенті була матір'ю-одиначкою з двома дітьми-підлітками, Кевіном і Дженніфер. Її чоловік, Бруно, помер 1984 року.

Читайте також: Абсолютна випадковість: жінка зірвала куш у лотереї, навіть не купуючи виграшний білет

Попри випадок 30-річної давнини, американка продовжує наполегливо грати в лотерею.

"Максимум, що я отримую, — це безплатна гра або кілька доларів. Ось і все", — каже вона.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив