Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
732
1
03-4-2022, 06:52

Російських артилеристів, які обстрілюють мирні міста України будуть знищувати на місці

Російських артилеристів, які обстрілюють мирні міста України будуть знищувати на місці
Російських артилеристів, які обстрілюють мирні міста України, наші воїни будуть знищувати на місці. У полон окупантів українські спецпризначенці брати відтепер не будуть.

Відповідну заяву опубліковано на Facebook-сторінці Командування Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Бійці ССО у зверненні до артилеристів сказали, що після того, як ті накрили найжорстокішими обстрілами наші мирні міста, наших рідних, дітей, близьких - російські вояки стали метою воїнів ЗСУ номер один.

Далі пропонуємо оригінальний текст звернення українського спецназу до російських солдатів:

Пояснюємо вам, Ваньки: ви начебто далеко і стріляєте по цілях яких не бачите. Не бачите маленьких діток, людей похилого віку, будинки, дитячі садки, школи та лікарні - все це для вас просто цілі. Стрельнули, полетіло, потрапили - за*бісь, правильно пацани?

А тепер дивіться, хробаки: ви своїх цілей не бачите і вам від того начебто як легше. Але повірте: легше вам мерзоті вже не буде ніколи. Інформація по вам - вже у нас. А якщо по комусь ще немає, то це питання лічених хвилин.

Відтепер ніяких полонених російських артилеристів більше не буде. Ніякої пощади, ніяке "будь ласка, не вбивайте, я здаюся" вже не пройде.



Кожен розрахунок, неважливо: командир, водій, навідник, заряджаючий - будуть зарізані як свині. Сціть в штани, ми за вами вже прийшли.

Подзвони мамі останній раз. Скажи, що скоро здохнеш, шакал.

Читайте також: На Вінниччині прикордонники затримали понад 60 чоловіків призовного віку, які намагалися втекти з України

Ми не смерть, ми гірше!
Коментарi:
Сергей
Хлопці, вбийте їх усіх!
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив