Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
831
0
05-22-2022, 13:57

В Турції українець убив двох своїх дітей і поранив дружину

В Турції українець убив двох своїх дітей і поранив дружину
21 травня, у турецькій Аланії (місто в мулі (області) Анталія) громадянин України вбив двох своїх малолітніх дітей — 4-річного сина та 6-річну доньку.

Дружина підозрюваного змогла сховатися у ванній кімнаті.

Про це повідомила турецька щоденна газета Сumhuriyet у публікації під назвою "Він утік від війни й отримав притулок у Туреччині: українець убив двох дітей і поранив дружину".

За інформацією журналістів, сім'я з України оселилася в апарт-готелі в Аланії. У статті не вказуються їхні імена, але даються ініціали: ON — для чоловіка та YN — для жінки. Діти також названі ініціалами: N і K.

Імовірно, вранці між подружжям спалахнула сварка, 38-річний українець напав на дружину з ножем, поранив її та зарізав дітей. Жінці вдалося втекти та сховатися у ванній кімнаті. Як розповідає видання, крики постраждалої почули його батьки, які перебували в сусідній кімнаті, та викликали поліцію.

"Наряд поліції, що прибув за адресою, виявив ON, коли той сидів поряд із неживими тілами дітей і пораненою дружиною. Його взяли під варту", — розповідають журналісти.



Постраждалу з порізами на руці доправили до місцевої лікарні.

У пабліку "Туреччина Аланія" у Facebook також з'явилася відповідна інформація. Користувачка Ума Гельбах у коментарях до посту написала: "З Харкова вони. Така чудова дівчинка була Тетянка [можливе ім'я дочки], товариська.

Читайте також: У місті Падерборн пронеслися кілька торнадо (ВІДЕО)

Навіть не віриться, що вчора вона з дітьми гралася, сьогодні її немає. Батько був у глибокій депресії, приймав антидепресанти".
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив