Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
624
0
05-22-2022, 22:31

У Ризі затримали зловмисника, який ударив хлопця з українським прапором

У Ризі затримали зловмисника, який ударив хлопця з українським прапором
Поліція Латвії затримала чоловіка, який після акції "За звільнення від радянської спадщини" завдав тілесних ушкоджень юнакові з українським прапором.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Delfi.

У п'ятницю близько 20:00 неподалік місця проведення мітингу та концерту був зафіксований інцидент. Водій BMW вийшов з автівки та завдав тілесних ушкоджень юнакові 2003 року народження, на плечі якого було накинуто прапор України. Зловмисникові вдалося зникнути з місця пригоди.

Правоохоронці негайно розпочали кримінальний процес, а також приступили до оперативно-розшукових заходів, у ході яких було встановлено особу зловмисника. У ніч на суботу співробітники поліції разом із працівниками спецназу Ризького регіонального управління затримали підозрюваного. Уточнюється, що він переховувався за димарем на горищі за місцем проживання.



Зараз чоловік 1984 року народження перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Найближчим часом буде ухвалено рішення про застосування запобіжного заходу. Зазначається, що раніше він уже потрапляв у поле зору поліції.

Зазначається, що справу відкрито за статтею про хуліганство, пов'язане із завданням тілесних ушкоджень потерпілому. За таке порушення передбачено позбавлення волі до 5 років або короткострокове позбавлення волі, поліцейський нагляд, громадські роботи або штраф.

Читайте також: У місті Падерборн пронеслися кілька торнадо (ВІДЕО)

Також у ході розслідування будуть оцінені фактори, які посилюють провину, - чи не пов'язане злочинне діяння з розпалюванням національної, етнічної або соціальної ворожнечі.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив