Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
1 154
0
12-18-2021, 21:56

Поліцейські Чернігівщини затримали групу заїжджих квартирних злодіїв

Поліцейські Чернігівщини затримали групу заїжджих квартирних злодіїв
Сьогодні співробітники кримінального блоку Чернігівського районного управління поліції спільно з Управлінням карного розшуку поліції області затримали двох зловмисників, які підозрюються у крадіжках грошей та золота з квартир чернігівців.

Сьогодні до поліції надійшло повідомлення від 71-річної мешканки Чернігова. Жінка повідомила, що під час її нетривалої відсутності вдома хтось побував у неї в помешканні. Зникли гроші та ювелірні вироби. На місце події негайно прибули оперативники кримінальної поліції.

Упродовж кількох хвилин поліцейські вийшли на слід підозрюваних у крадіжці. Двоє чоловіків якраз були в сусідньому під’їзді.

Поліцейські вилучили у підозрюваних викрадені гроші, а також ювелірні вироби. При собі зловмисники мали спеціальні знаряддя для швидкого відмикання замків.



Правоохоронці встановили, що обоє зловмисників (1979 та 1981 років народження) – не місцеві. Один – мешканець Волинської області, а другий – громадянин Російської Федерації. До Чернігова вони прибули сьогодні зранку зі злочинною метою.

Поліція помістила підозрюваних до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі інкримінують чоловікам вчинення злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Її санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Читайте также: У Львові наркоман напав на співмешканку

Нині поліцейські перевіряють зловмисників на причетність до скоєння аналогічних злочинів по всій Україні.

Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив