Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
3 194
0
04-8-2023, 05:34

Прохолодно та дощитиме по всій Україні: Прогноз погоди на вихідні 8–9 квітня

Прохолодно та дощитиме по всій Україні: Прогноз погоди на вихідні 8–9 квітня
За даними Sinoptik.ua, погода на вихідних, як і весь минулий тиждень, не потішить сонечком і теплом.

Буде так само прохолодно і дощитиме, але це зовсім не привід для нудьги, адже знайдеться повно цікавих і корисних занять удома.



ПОГОДА В СУБОТУ 8 КВІТНЯ

У суботу багатьом українцям усе ще стануть у пригоді кофти, светри та шапки. Так, у Львівській, Чернівецькій, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській і Хмельницькій областях очікується всього +7…+10 °С, на Волині, у Житомирській, Черкаській, Кіровоградській та Одеській областях — +11…+13 °С, в інших регіонах — +14…+16 °С.

Уночі температура буде плюсовою, крім Галичини, де очікується близько 0 °С. Дощі пройдуть усією територією країни, крім південних регіонів, тому без парасольки з дому краще не виходити.

ПОГОДА В НЕДІЛЮ 9 КВІТНЯ

У неділю на заході та в центрі країни прогнозуються +9…+11 °С, на півночі — +13…+15 °С, на півдні та сході — до +16 °С. Сонце вийде з-за хмар лише в Одеській, Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях.

Жителі цих регіонів можуть влаштувати собі цілком приємний променад чи культурне дозвілля. Ну а всі інші зможуть розслаблено згаяти час за книгою, біля телевізора або просто виспатися.

ПОГОДА У ПОНЕДІЛОК 10 КВІТНЯ

Погода на початку тижня суттєво не зміниться. У більшості регіонів так само дощитиме, зате трохи потеплішає. Так, на сході та півдні України стовпчики термометрів піднімуться до +17 °С, на півночі, в центрі та Києві — до +15 °С, на заході — до +14 °С. Без опадів обійдеться лише на Луганщині, Донеччині та Харківщині.

Читайте також: За зиму у столиці було зареєстровано 17 температурних рекордів

АЛЕРГІКИ, УВАГА!

По всій Україні почалося цвітіння берези — частіше промивайте ніс сольовим розчином, не забувайте вдома маски, а також намагайтеся обмежити в раціоні горіхи та яблука (перехресні алергени).
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив