Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
283
0
01-27-2022, 19:33

В Україні результати адмінпослуг можна отримати поштою

В Україні результати адмінпослуг можна отримати поштою
Відтепер результати адміністративних послуг, зокрема дозвільні документи та витяги з державних реєстрів, можна отримати поштою, повідомила прес-служба Міністерства цифрової трансформації.

Про це інформують Економічні Новини з посиланням на УНІАН.

“Сьогодні ми розширюємо кількість адмінпослуг, результати яких можна швидко та комфортно отримати “Укрпоштою”… Громадяни зможуть отримати поштою, зокрема, дозвільні документи, витяги з державних реєстрів, результати пенсійних послуг, взяття на облік ВПО тощо”, – йдеться в повідомленні.

За словами заступника міністра цифрової трансформації Людмили Рабчинської, в законодавстві України досі відсутній єдиний для всіх порядок доставки результатів адмінпослуг.



“Відтепер завдяки ухваленому урядом положенню, не потрібно ходити до ЦНАП двічі – за оформленням заявки на послугу та отриманням результату. Громадяни зможуть отримати необхідні документи вдома”, – сказала вона.

Читайте також: Польща очолила перелік країн, куди торік найчастіше їздили українці

Зазначається, що українці зможуть замовити результати адмінпослуг додому чи на поштове відділення. Юридичним особам листи надсилатимуть в абонентські поштові скриньки, канцелярії або вручатимуть представникові.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив