Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
794
0
07-30-2022, 20:11

У Києві мати разом зі співмешканцем розбещували двох дітей-підлітків

У Києві мати разом зі співмешканцем розбещували двох дітей-підлітків
У Києві жінка разом зі співмешканцем розбещувала своїх дітей та залучала їх до створення дитячої порнографії.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомляє Київська міська прокуратура.

«Досудовим розслідуванням встановлено, що до створення протиправного контенту та розбещення 14–річного хлопчика та його 13-річної сестри причетна їхня 34-річна матір та її 35-річний співмешканець.

Зловмисники, погрожуючи дітям побиттям, примушували їх до участі у створенні фото, - відео файлів в сексуальних образах, з моделюванням сексуальної поведінки з зображенням їх статевих органів. Фото та відео матеріали зловмисники розміщували в інтернеті.

Вказані протиправні дії відносно дітей тривали протягом одного року і лише після втручання правоохоронців були припинені», - йдеться у повідомленні.



До суду направлено обвинувальний акт відносно жінки та чоловіка за фактами виготовлення, розповсюдження та примушування малолітніх дітей до участі у створенні дитячої порнографії, вчинення відносно них розпусних дій, а також насильницьких дій сексуального характеру (ч. 4 ст. 301-1, ч. 4 ст. 153, ч. 2 ст. 156 КК України).

Читайте також: На Тернопільщині дівчину збив автомобіль

Підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. За вчинене їм загрожує до 15 років позбавлення волі.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив