Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
190
0
08-10-2022, 07:02

В Києві затримали збувача наркотиків

В Києві затримали збувача наркотиків
Днями в Києві біля будинку на проспекті Бажана затримали чоловіка, який займався придбанням та розповсюдженням наркотиків.

Про це повідомляє «Оперативна Україна інфо» з посиланням на поліцію Києва.

Так, правоохоронці встановили особу правопорушника та зафіксували факт отримання ним посилки з ймовірними наркотиками в одному із столичних поштоматів.

Зловмисником виявився раніше не судимий уродженець Луганщини, 1995 року народження. Під час обшуку в нього виявили чотири полімерні пакети з речовинами зеленого кольору загальною вагою близько 2 кілограмів.

Окрім цього, під час санкціонованого обшуку у помешканні зловмисника вилучили близько 1 кілограма речовини, схожої на марихуану та 200 грамів грибів.

Поліцейські встановили, що наркоділок за допомогою одного з телеграм-каналів займався придбанням наркотиків і психотропів з метою подальшого їх збуту шляхом закладок.



Правопорушника затримали у порядку ст. 208 КПК України. Наразі він перебуває у СІЗО.

Читайте також: На річці Дністр затримали водія човна із 9-кратним перевищенням норми алкоголю

Слідчі поліції Києві повідомили чоловіку про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, які є особливо небезпечними.




Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив