Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
500
0
09-27-2022, 05:14

У Таїланді папуга вкрав і з'їв 21 діамант із намиста господині

У Бангкоку, Таїланд, папуга вкрав і проковтнув 21 діамант із намиста господині.

Про це повідомляє видання Metro.

Восьмимісячний папуга виду сонячної аратингу на прізвисько Фрості заліз у хазяйську скриньку з коштовностями. Птаха привабило сяйво каміння в інкрустованому діамантами намисті, тому Фрості вирішив з'їсти їх на сніданок.

До полудня папуга ослаб і почав відмовлятися від їжі. Господиня відвезла Фрості до ветеринарної клініки, де йому зробили рентген.

На свій подив, ветеринари виявили в шлунку птахи маленькі, схожі на намистини об'єкти і відправили пацієнта на екстрену операцію. Фрості ввели загальний наркоз та розкрили його крихітний шлунок, щоб видалити сторонні об'єкти. Операція зайняла понад дві години.



Вилучені зі шлунка птиці діаманти лікарі повернули господині.

Доктор Кунтіта Павінасакорн (Kuntita Paveenasakorn) повідомив, що кожен із 21 діаманта був вагою близько 0,2 карата. «Цих птахів приваблюють блискучі речі. Ми часто стикаємося з подібними ситуаціями, але цей випадок особливий, тому що папуга з'їла дуже багато діамантів», - наголосив він.

Читайте також: Новозеландський папуга вкрав GoPro, щоб зняти свій політ (ВІДЕО)

Ограновані діаманти через свою гостру форму завдавали птахові болю. «Вони могли б зашкодити внутрішнім органам птиці, якби господиня не привезла її до нас», — зазначив ветеринар.

Фрості проведе у лікарні щонайменше тиждень, доки не заживуть шви.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив