Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
644
0
10-5-2022, 08:17

У Львові затримали 18-річну «закладчицю» (ВІДЕО)

У Львові затримали 18-річну «закладчицю» (ВІДЕО)
18-річну уродженку Донецької області, яка тимчасово мешкає у Львові, викрили оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю у Львівській області спільно з слідчими Львівського районного управління поліції №1, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури.

Як встановили правоохоронці, зловмисниця отримувала наркотичні засоби та психотропні речовини поштою, фасувала їх та збувала гуртовими партіями.



3 жовтня правоохоронці затримали її на вулиці Городоцькій у Львові. З собою вона мала: 45 фасованих згортків із кристалічною речовиною білого кольору, 4 зіп-пакетів, 5 флаконів та 10 желе з речовинами, схожими на психотропи та наркотики.

Окрім того, під час обшуку за місцем проживання затриманої правоохоронці виявили та вилучили: більше 400 зіп-пакетів із фасованою кристалічною речовиною, ззовні схожою на психотропну речовину «PVP», 7 зіп-пакетів із кристалічною речовиною загальною масою близько 1 кг, а також 34 флакони із прозорою рідиною із вмістом психотропної речовини «ТГК», пакунок з висушеними грибами, 20 згортків із порошкоподібною речовиною, 120 згортків з нарковмісними таблетками, 230 згортків із кристалічною речовиною, ззовні схожою на психотропи «PVP», 4 зіп-пакети із порошкоподібною речовиною, ззовні схожою на психотропну речовину «амфетамін» вагою близько 1,5 кг, засоби для фасування, електронні ваги та інші речові докази. Усе скеровано на експертне дослідження, - йдеться у повідомленні.

Загальна вартість вилучених наркотичних засобів та психотропних речовин за цінами «чорного» ринку становить близько півтора мільйона гривень. Зловмисниця затримана в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їй запобіжний захід.

Також вирішується питання щодо повідомлення затриманій про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Читайте також: Псевдоволонтер із Тернополя продавав амуніцію, призначену для ЗСУ

Правоохоронці вживають заходів щодо встановлення каналів надходження наркотичних засобів та психотропних речовин, а також інших осіб, причетних до вчинення злочину.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив