Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
225
0
12-2-2022, 23:31

У Києві четверо учасників організованої групи збували психотропні речовини та боєприпаси (ФОТО)

У Києві четверо учасників організованої групи збували психотропні речовини та боєприпаси (ФОТО)
Під час санкціонованого обшуку поліцейські виявили у порушників майже 25 грамів кокаїну, понад 300 грамів амфетаміну, близько 200 грамів канабісу, пігулки екстазі та галюциногени.

Також правоохоронці вилучили дві гранати, запал і понад 80 набоїв. За продаж «товару» спільники планували отримати 15 000 доларів США. Зловмисникам загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Слідчі Дніпровського управління поліції спільно з працівниками СБУ у місті Києві та Київській області та під процесуальним керівництвом Дніпровської окружної прокуратури міста Києва викрили чотирьох товаришів, які незаконно виготовляли, зберігали та збували наркотичні речовини та боєприпаси.

Таким був результат відпрацювання оперативної інформації в рамках досудового розслідування, розпочатого наприкінці червня за ч. 2, 3 ст. 307 та за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

«Під час санкціонованих обшуків у приміщенні, яке орендує один із порушників, а також за результатами оперативних заходів, ми вилучили майже 25 грамів кокаїну, понад 300 грамів амфетаміну, близько 200 грамів канабісу, а також 32 пігулки екстазі та ПМА, які зловмисники хотіли збути.



Також під час огляду виявили галюциногенні гриби та лабораторне обладнання для виготовлення наркотичних речовин. Крім цього, ми вилучили дві гранати, запал та понад 80 набоїв, які спільники також планували продати. За це все чоловіки розраховували отримати 15 000 доларів США».

Читайте також: В Одеській області затримали наркоплантатора (ФОТО)





Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив