Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
1 269
0
12-6-2022, 06:32

На Троєщині стався вибух газових балонів у багатоповерхівці (ФОТО)

Інцидент стався через недотримання правил експлуатації.

До оперативно-координаційного центру ДСНС надійшло повідомлення про вибух на вулиці Марини Цвєтаєвої, що у Деснянському районі столиці.

Рятувальники встановили, що стався вибух газового балона на 17-му поверсі в одній із квартир 22-ти поверхового житлового будинку. На щастя, обійшлось без пожежі.

Але зруйновано суміжну стіну кімнати, балкон, віконну раму з вікном спальної кімнати, облицювання ванної кімнати та меблі, частково зруйновано стіну сусідньої квартири.


Вибух був такої сили, що від уламків пошкоджені припарковані біля будинку 3 легкові автомобілі та кондиціонери на 5, 10, 13 та 14 поверхах.

Рятувальники повідомляють, що 38 річний квартиронаймач отримав незначні опіки верхніх кінцівок, голови та шиї. Бригада швидкої медичної допомоги госпіталізувала його в опіковий центр.

12 рятувальників та три спецавто ліквідовували наслідки вибуху.


Причину та обставини вибуху встановлюватимуть правоохоронні органи.



У ДСНС звертаються до киян: будьте завжди уважні при користуванні газом, неухильно дотримуйтесь правил експлуатації газових приладів — у цьому запорука безпеки вашої та близьких.

Читайте також: На Дніпропетровщині через вибух котла загинув чоловік

При виникненні надзвичайної ситуації негайно викликайте рятувальників за номером телефону «101», не забувайте — кожна хвилина має вирішальне значення.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив