Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
1 576
0
01-29-2023, 11:35

У столичному кафе сварка між відвідувачами перейшла у різанину

У столичному кафе сварка між відвідувачами перейшла у різанину
Між відвідувачами столичного кафе розгорівся конфлікт, у результаті якого один із учасників конфлікту вдарив опонента ножем в ногу. За такі дії чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Як розповіли у поліції Києва, інцидент стався у кафе на бульварі Вацлава Гавела, про нього правоохоронцям повідомили лікарі.

На місці правоохоронці зʼясували, що потерпілий декілька днів поспіль відвідував заклад харчування та конфліктував із персоналом й відвідувачами.

Під час чергової сварки працівниця кафе поскаржилась на дії киянина своєму знайомому, який вирішив розібратись із кривдником. Між чоловіками виникла бійка, у ході якої правопорушник вдарив потерпілого ножем в ногу.



Поліцейські розшукали нападника та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився раніше не судимий уродженець іншої держави, 1985 року народження.

Читайте також: На Київщині сварка між чоловіками закінчилися різаниною

За погодженням із Соломʼянською окружною прокуратурою слідчий Соломʼянського управління поліції повідомив правопорушнику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження та направив клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до восьми років увʼязнення.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив