Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
854
0
02-14-2023, 20:29

На Харківському масиві п'яний чоловік випустив усю обойму у припарковані автомобілі

Стрілку загрожує до 15 років тюрми.

П’яному як чіп 52-річному чоловікові не сподобалось, як паркуються у його дворі. Він дістав зброю, ззовні схожу на пістолет Макарова, та вчинив стрілянину посеред вулиці. Подія сталася на вулиці Братства тарасівців, що на Харківському масиві.

Як розповів начальник Дарницького управління поліції Олега Гудима, до правоохоронців звернувся водій, який розповів про стрілянину у дворі багатоповерхівки.

«Незнайомцю не сподобалось, як він припаркував авто, тож коли керманич вийшов з машини невідомий направив зброю в сторону транспортного засобу та здійснив ряд пострілів. Водій відбіг якомога далі від стрілка та вже на безпечній відстані зателефонував до поліції», — розповів Гудима.

Поліцейські оглянули прилеглу територію та знайшли речові докази — вісім гільз (саме стільки набоїв у обоймі пістолета Макарова) біля під’їзду багатоповерхівки.

Також було встановлено, що стрілок мешкає в одній з квартир вказаної будівлі, тож за силової підтримки спецпідрозділу КОРД його затримали.



«Фігурантом виявився 52-річний уродженець Черкаської області, який перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. В ході обшуку його квартири ми виявили та вилучили вогнепальну зброю із набоями. Під час стрільби на вулиці він пошкодив три припарковані автомобілі, на щастя ніхто із громадян не постраждав», — додав Гудима.

Читайте також: Напад на продавчиню на Київщині: у чоловіка в наплічнику знайшли гранати та два автомати

Стрілка затримали. За замах на умисне вбивство (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу) йому загрожує від семи до 15 років ув’язнення. Досудове розслідування триває.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив