Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
746
0
08-11-2023, 20:04

На Вінниччині чоловік вбив співмешканку та закопав тіло в купі гною (ФОТО)

На підставі зібраних поліцією доказів, Немирівський районний суд визнав винним 35-річного обвинуваченого у вчиненні особливо тяжкого злочину.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що трагічна подія сталась в ніч з 31 липня на 1 серпня 2022 року у Вінницькому районі.



Зловмисник, його 27-річна співмешканка разом із трьома дітьми: 9-місячним немовлям та 4 і 6 років повертались додому від знайомих. Між парою виникла суперечка, під час якої чоловік наніс удари кулаками жінці в голову.

Побачивши, що співмешканка зомліла та не подавала ознак життя, чоловік заніс дітей додому, а сам повернувся на місце події та заховав її тіло у скирті соломи.


Згодом, аби приховати злочин, він за допомогою будівельної тачки перевіз тіло жінки на територію їхнього домоволодіння, де закопав у купі гною.

Щоб відвести від себе підозру, чоловік вигадав легенду про те, що напередодні його жінка поїхала до міста та не повернулась.

Правоохоронці провели ряд оперативних заходів для розшуку зниклої й встановили, що упродовж останніх днів жінка не залишала територію села. Отримана інформація суперечила попереднім поясненням чоловіка зниклої.


Під час повторного опитування щодо обставин події зловмисник почав плутатись у показах. Згодом підозрюваний зізнався у скоєнні злочину та показав, де заховав тіло убитої.

Читайте також: На Сумщині засуджено жителя Конотопа, який звіряче побив співмешканку та обікрав власну матір

За вчинення злочину суд першої інстанції засудив чоловіка до 13 років позбавлення волі.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив