Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
261
0
03-23-2024, 03:42

Закладки та відправки поштою: у столиці перекрили міжрегіональний канал наркозбуту (ВІДЕО)

Закладки та відправки поштою: у столиці перекрили міжрегіональний канал наркозбуту (ВІДЕО)
Четверо киян розповсюджували психотропи через закладки у місті та розсилали країною. Наркодилерам загрожує до десяти років позбавлення волі.

Незаконний бізнес налагодили четверо мешканців столиці, віком від 24-ох до 35-ти років.



Про це повідомили у Поліції Києва.

Вони розповсюджували різні види психотропів через закладки та розсилали по країні за допомогою сервісу поштових відправок. Наркозбут приносив їм понад 10 мільйонів гривень прибутку на рік. Зловмисників затримано, їм загрожує до десяти років позбавлення волі.

Викрили наркодилерів оперативники управління боротьби з наркозлочинністю столичного Главку спільно зі слідчими Шевченківського управління поліції із залученням фахівців кримінального аналізу та за процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури м. Києва.

Встановлено, що збут заборонених речовин налагодили двоє чоловіків та двоє жінок. Вони облаштували квартиру однієї з фігуранток під фасувальний цех та склад, де зберігали психотропи та фасували їх на дози.
Пропонували «товар» через два телеграм-канали, а реалізовували — у Києві через закладки, замовникам із інших областей — пересилали за допомогою сервісу поштових відправок.

Щомісяця зловмисники збували близько двох кілограмів психотропів, отримуючи від такої діяльності понад 10 мільйонів гривень на рік.

Під час серії санкціонованих обшуків поліцейські вилучили близько 4 кг «Альфа-PVP», 2,5 кг амфетаміну, пігулки МДМА, марки ЛСД, канабіс, а також чорнові «записи» та гаджети, через які фігуранти спілкувалися з «клієнтами». Орієнтовна вартість вилучених речовин за цінами «чорного ринку» перевищує 3,5 млн грн.
Усіх фігурантів затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України — незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів та психотропних речовин у великих розмірах

Читайте також: Відправляв поштою: у Києві знайшли у юного наркоторговця товару на півмільйона доларів (ФОТО)

Санкція інкримінованої фігурантам статті передбачає до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі слідчі звернулися до суду з клопотанням про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді безальтернативного тримання під вартою.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив