Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
553
0
01-29-2022, 07:36

До 10 років позбавлення волі за зберігання наркотиків та психотропів засуджено двох осіб

До 10 років позбавлення волі за зберігання наркотиків та психотропів засуджено двох осіб
За підтримання публічного обвинувачення Дарницької окружної прокуратури міста Києва оголошено обвинувальний вирок двом жителям Миколаївської області, викритих у зберіганні наркотичних засобів, психотропних речовин та сильнодіючих лікарських засобів в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307, ч. 3 ст. 311, 4 ст. 321 КК України).

Згідно матеріалів слідства, в листопаді 2018 року обвинувачені були затримані працівниками Дарницького УП ГУНП у м. Києві за підозрою у причетності до незаконного обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.

У подальшому, за місцем мешкання зловмисників правоохоронці вилучили близько 900 згортків з метадоном, понад 6 800 таблеток із сильнодіючим лікарським засобом дифенгідрамін (димедрол), 3 330 таблеток, що містили сильнодіючий лікарський засіб зопіклон, посуд з нашаруванням наркотичних речовин, тощо.

Вартість вилучених речовин становила понад 2 млн гривень.

У ході судового розгляду обвинувачені заперечували свою причетність до незаконної діяльності.



Однак прокурором у суді повністю доведено вину обвинувачених у незаконному зберіганні наркотичних засобів, психотропних речовин та сильнодіючих лікарських засобів в особливо великих розмірах.

Читайте також: Оперативники затримали іноземця, який обікрав пасажира у Шевченківському районі столиці

Вироком Дарницького районного суду міста Києва зловмисників визнано винними в інкримінованих злочинах та засуджено до 10 років позбавлення волі з конфіскацією належного їм майна.


Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив