Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
4 969
0
10-21-2022, 05:51

146-кілограмова шотландка застрягла на водній гірці в аквапарку

26-річна Наомі Сміт із Шотландії, Великобританія, вирішила зробити операцію з шунтування шлунка і схуднути після того, як застрягла на водній гірці. Про це повідомляє Daily Record.

146-кілограмова жінка розповіла, що почала набирати вагу під час статевого дозрівання. Вона боялася ходити до школи через сором, і з неї постійно сміялися однокласники. “Якось до мене під’їхали підлітки на машині. Вони опустили вікна, почали сміятися з мене і кидати в мене солодощі”, — згадує британка.



В результаті знущань, які довелося пережити жінці, у неї виник розлад харчової поведінки. Вона могла не їсти кілька днів, а потім сильно переїдати. «Я знала, що єдине, що змушує мене почуватися спокійною та щасливою, — це їжа», — розповідає Сміт.

Вона стверджує, що вже перепробувала всі дієти, але нічого не змогло допомогти їй схуднути.

У червні цього року жінці діагностували ліпедему – хронічне прогресуюче захворювання, яке характеризується аномальним розподілом жирової тканини. Зараз Сміт щодня приймає болезаспокійливі засоби. Лікарі порадили їй схуднути, щоб зменшити навантаження на суглоби, що посилюється хворобою.

Відправною точкою для схуднення став інцидент в аквапарку. Сміт збиралася покататися на водяній гірці, але застрягла в трубі і не змогла з’їхати вниз. «Тоді в глибині душі мені хотілося втекти, заплакати і пропасти назавжди, бо мені було соромно», — каже вона.

Читайте також: У Єгипті перекинувся туристичний автобус дорогою до аквапарку

Жінка вирішила зробити операцію з шунтування шлунка, щоб знову стати здоровою та активною. Вона створила обліковий запис для краудфандингової платформи GoFundMe, де планує зібрати 3,5 тисячі фунтів стерлінгів. Вона зізналася, що мріє гуляти із сином і стати найкращою версією себе.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив