Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
1 280
0
10-28-2022, 05:29

Символічно вийшло: священик із Уфи хрестив окупантів за допомогою чорних пакетів (ФОТО)

Символічно вийшло: священик із Уфи хрестив окупантів за допомогою чорних пакетів (ФОТО)
Протоієрей із Уфи Віктор Іванов приїхав до російських окупантів в Україну, щоб підтримати їх.

Там до нього звернулися кілька військових, які вирішили прийняти хрещення, і священик використовував під час обряду чорні пластикові мішки, які використовують для зберігання трупів, повідомляє "База".



Мішки вирішили використати, тому що в розташуванні окупантів не знайшлося тазика, в який налили б воду для обряду. Тому "купель" вирішили спорудити з ящика для боєприпасів, який зсередини проклали поліетиленовим мішком. "Для ніг принесли картонну коробку, яку також простелили мішком", - розповів протоієрей.


За його словами, солдатів такі атрибути не збентежили, сам він вважає символічним їх використання. "Був у цьому хрещенні свій символізм.

У хрещенні людина вмирає для гріха, і вони хрестилися в "похоронних" пакетах; народжується нова людина - воїн Христовий, а вони руки опускали в ящик із-під боєприпасів.

Благодать Божа для християн — як боєприпаси для солдатів. І чим більше, тим краще", - сказав Іванов.

Читайте також: 400 окупантів за ніч: ЗСУ продовжують очищати українську землю від загарбників

Як повідомлялося, патріарх Російської православної церкви Кирило закликав росіян не боятися йти на війну проти України, пояснивши, що "Христос воскрес, і ми воскреснемо".


Кирило також запевнив солдатів окупаційної армії, що на війні вони зайняті праведною справою, тому в разі загибелі отримають прощення гріхів.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив