Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
1 086
0
11-13-2022, 07:31

В Іспанії продають село за ціною однокімнатної квартири

В Іспанії продають село за ціною однокімнатної квартири
На північному заході Іспанії, неподалік португальського кордону в провінції Самора, виставлено на продаж село Сальто-де-Кастро. За нього просять 260 тисяч євро.

Як повідомляє BBC, село знаходиться за три години їзди на машині від Мадрида, воно складається з 44 будинків, готелю, церкви, школи. Тут також є муніципальний басейн і військова казарма, де раніше розміщувалася цивільна гвардія.

Виявилося, що Сальто-де-Кастро вже покинуто близько 30 років. Останній власник купив її на початку 2000-х років, маючи намір розвинути тут туризм, проте через кризу в єврозоні так і не зміг цього зробити. Нині йому вже 80 років, він мешкає у місті і йому важко втілити проєкт у життя.



“У власника була мрія побудувати тут готель, але все було відкладено. Він все ще мріє, щоб цей проєкт здійснився”, – розповів представник власника Ронні Родрігес.

Читайте також: В Індіі жінка прийшла до тями на власному похороні

Варто наголосити, що оголошення викликало інтерес на ринку нерухомості, за тиждень його переглянули близько 50 тисяч разів. Варто зазначити, що за 260 тисяч євро в Мадриді чи Барселоні можна купити однокімнатну квартиру, щоправда, з досить непоганим метражем.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив