Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
380
0
01-9-2024, 07:36

Пара зі США, яка зірвала куш у лотерею, прорахувала виграшну комбінацію

Пара зі США, яка зірвала куш у лотерею, прорахувала виграшну комбінацію
Заведено вважати, що виграш у лотерею – це випадковість та вдача. Однак подружня пара зі США так не вважає.

Чоловік, на ім'я Джеррі зізнався, що полюбляє концепцію гри Roll-Down. Вона передбачає розподіл призу між іншими переможцями, якщо джекпот залишався нерозіграним.



Таким чином 18 років тому Джеррі отримав 1000 доларів, коли виграв його білет з чотирма номерами, після цього було 18 переможців із трьома числами вартістю по 50 доларів кожен білет, тож він отримав 900 доларів. Таким чином, він інвестував 1100 доларів, а повернув 1900 доларів.

Зараз подружжя активно використовує цей план. Вони навіть залучили своїх дітей і близьких друзів.

Насправді це лише елементарна арифметика. Це принесло нам задоволення від того, що ми досягли успіху, не лише нам особисто, а й нашим друзям і родині, – додав Джеррі.

Зрештою їх план розкрили після того, як Boston Globe отримав інформацію про те, що лотерейна гра була шахрайською, і їм було заборонено грати в Массачусетську лотерею.

Попри те, що влада почала розслідування цього питання, вони незабаром зрозуміли, що подружжя не скоїло жодних злочинів – вони просто виявили лазівку.

Читайте також: Сто тисяч доларів: Жінка випадково знайшла виграшний лотерейний білет за 2021 рік

Їхня історія настільки неймовірна, що вона стала темою повнометражного фільму під назвою Джеррі та Мардж грають по-великому, який вийшов на екрани минулого року.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив