Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
3 876
0
03-18-2023, 08:04

У Києві скоротять комендантську годину

У Києві скоротять комендантську годину
Жителі столиці зможуть перебувати на вулицях на годину довше.

У Києві скоротять комендантську годину. Вона триватиме щодня з опівночі до 5 ранку. Про це повідомили у пресслужбі Київської міської військової адміністрації.



«Найвірогідніше з 26-го березня 2023 року комендантська година в столиці України скоротиться. Починаючи від вказаної дати, вона триватиме з 00:00 до 05:00 щодня», — йдеться у повідомленні.

На скорочення комендантської години вплинули низка факторів: як впровадження нових заходів безпеки, так і суспільний запит. Таке рішення має знизити соціальну напругу, а також наростити виробництво та створити нові робочі місця. Підприємства сфери обслуговування зможуть подовжити час своєї роботи.

Нова комендантська година дозволить збільшити час руху громадського транспорту.

Крім того, у столиці удосконалять системи інженерних загороджень. Частина блокпостів залишаться, частина перейде в «сплячий» режим, а решту демонтують. Це розвантажить дороги столиці і дозволить більш вільно пересуватися Києвом.

Читайте також: П'яний та без водійських прав: У Києві водій порушив комендантську годину та тікав від патрульних

Нагадаємо, що під час комендантської години заборонено перебувати на вулиці та в інших громадських місцях, а також переміщатись транспортом або пішки.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив