Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
5 618
0
01-25-2024, 02:30

В Україну повертаються 10-градусні морози: синоптик розказав, де та коли похолоднішає

В Україну повертаються 10-градусні морози: синоптик розказав, де та коли похолоднішає
Найближчими днями в Україні збережеться відносно тепла, але нестійка погода.

Очікуються опади, тумани, ожеледиця на дорогах та місцями пориви вітру. Однак наприкінці тижня температура трохи знизиться, а вночі у низці областей повернуться 10-градусні морози.



Про це свідчить прогноз синоптика Ігоря Кібальчича, повідомляє “Метеопрог“.

Погода 25 січня

У четвер, за даними синоптика, утримається нестійка погода з опадами у вигляді снігу, мокрого снігу, часом з дощем. Подекуди налипання мокрого снігу, тумани, на дорогах ожеледиця.

Вітер південний із переходом на західний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -3…+2 °С, вдень +1…+6 °С. У східних областях та у Карпатах вночі -3…-8 °С, вдень близько 0 °С.

Погода 26 січня

У п’ятницю продовжиться вплив атмосферних фронтів, внаслідок чого пройдуть опади у вигляді снігу, мокрого снігу, у Приазов’ї та Криму з дощем. Подекуди налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

Вітер на Лівобережжі змінних напрямків, 3-8 м/с, на Правобережжі північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -2…+3 °С, вдень -1…+4 °С.

Погода 27 січня

У суботу, 27 січня, очікується невеликий сніг, мокрий сніг, у західних областях помірні опади. Подекуди тумани, на дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3 – 8 м/с. Температура повітря вночі 0…-5 °С, вдень -2…+3 °С.

Погода 28 січня

Наприкінці тижня очікується невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -1…-6 °С, а у Карпатському регіоні та на крайній півночі похолоднішає до -6…-11 °С. Вдень по всій Україні буде не вище -4…+1 °С.

Читайте також: В Україні посилили антитютюнові обмеження

Похолодання в Україні

Про похолодання наприкінці поточного тижня каже й синоптик Наталка Діденко. За її даними, температура почне знижуватися вже з 27 січня, однак це похолодання не буде сильним.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив