Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
210
0
08-6-2022, 01:09

На Рівненщині облаштував вдома нарколабораторію та виготовляв «метамфетамін»

На Рівненщині облаштував вдома нарколабораторію та виготовляв «метамфетамін»
Рівненська окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактами виготовлення психотропних речовин у великих розмірах із використанням спеціального обладнання, придбання та зберігання прекурсорів, а також зберігання вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу (ч. 2 ст. 309, ч.1 ст. 311, ч. 1 ст. 313, ч.1 ст. 263 КК України).

В ході досудового розслідування встановлено, що 44-річний рівнянин, який раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців за злочини, пов’язані з обігом наркотиків, у своїй квартирі у центрі Рівного облаштував лабораторію із виготовлення метамфетаміну.

В ході санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили у його помешканні обладнання та пристрої для проведення необхідних хімічних реакцій.

Крім того, вилучено більше 13 доз готового до вживання метамфетаміну, що є великим розміром, та прекурсор псевдоефедрин, за допомогою якого і виготовлявся вказаний «психотроп».



Також, за результатами проведених обшуків вилучено 2 пістолети, які перероблені зі стартових та є вогнепальною зброєю.

Читайте також: У Києві спалили 2,5 тисячі одиниць підробленої техніки Apple

Чоловікові вже повідомлено про підозру. Разом з тим, на розгляді в Рівненському міському суді відносно підозрюваного перебуває кримінальне провадження за фактами збуту «психотропів».
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив