Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
255
0
10-11-2022, 06:08

На Вінниччині викрили потужну нарколабораторію (ФОТО)

На Вінниччині викрили потужну нарколабораторію (ФОТО)
Організував наркобізнес 34–річний вінничанин, залучивши до злочинної діяльності ще чотирьох мешканців області. Зловмисники, під прикриттям станції технічного обслуговування, облаштували нарколабораторію з виготовлення амфетаміну.

Сума щомісячного їх прибутку становила майже 400 тисяч гривень.

Слідчі повідомили про підозру організатору та членам злочинного угрупування, які виробляли наркотики в промислових масштабах та збували їх на території регіону


Злочинну схему викрили поліцейські Управління стратегічних розслідувань спільно зі слідчими Головного управління Національної поліції у Вінницькій області за процесуального керівництва обласної прокуратури.



За словами заступника начальника Слідчого управління Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Едгара Папікяна, протиправну діяльність злочинного угрупування поліцейські документували протягом кількох місяців. Зокрема, проводили оперативні закупки психотропних речовин.

Читайте також: Поліцейські вилучили канабіс та метамфетамін у двох рівнян (ФОТО)

В ході досудового розслідування встановлено, що організатор групи залучив до зайняття протиправною діяльністю чотирьох чоловіків, віком 34, 35, 38 та 40 років. Зловмисник розробив злочинну схему з незаконного виробництва та збуту наркотиків з чітко розподіленими ролями.

У гаражному приміщенні під виглядом СТО фігуранти обладнали потужну нарколабораторію, де виготовляли амфетамін.





Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив