Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
486
0
10-21-2022, 23:25

У Вінницькій області чоловік виготовляв та продавав наркотики (ВІДЕО)

У Вінницькій області чоловік виготовляв та продавав наркотики (ВІДЕО)
В одному із населених пунктів Гайсинського району Вінницької області чоловік займався виробництвом та продажем наркотичної речовини амфетаміну. Ось що стало відомо виданню "Кримінал".

Відповідно до оперативних даних, отриманих поліцейськими. 42-річний мешканець Тростянецької громади займався прибутковим «бізнесом» близько півроку, отримуючи прибуток до 100 000 гривень на місяць. Покупцям свій «товар» заповзятливий ділок збував обмеженому колу клієнтів за попередньою домовленістю.



Чоловік був затриманий відповідно до статті 208 КПК України після проведення чергової операції з продажу наркотику.

У ході проведення санкціонованого обшуку, проведеного за місцем проживання правопорушника, було виявлено, вилучено та направлено для проведення експертизи обладнання та прекурсори, що використовуються у процесі виготовлення амфетаміну, готовий психотропний препарат, марихуана, а також кошти, отримані злочинним шляхом.




У зв'язку з подією відкрито кримінальне провадження за статтею 307 частина 2 (Незаконне провадження, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Читайте також: На Вінниччині викрили потужну нарколабораторію (ФОТО)

На місці працювали бійці спеціального підрозділу «КОРД», експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з'ясовуються.

Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив