Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
270
0
05-26-2023, 05:31

У Херсоні чоловік під час сварки забив знайомого на смерть

У Херсоні чоловік під час сварки забив знайомого на смерть
До відділу поліції №1 (Корабельний) Херсонського районного управління надійшло повідомленні про вбивство місцевого жителя. Заявниця розповіла, що виявила тіло свого чоловіка біля під’їзду багатоповерхівки.

На місці події оперативники опитали свідків і встановили наступне. Вдень потерпілий сидів на лаві біля свого будинку, до нього підійшов сусід, у якого були ознаки алкогольного сп’яніння, та почав ображати. Між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку.



Усе відбувалося на сходах біля вхідних дверей у під’їзд. Нетверезий сусід зіштовхнув потерпілого зі сходів, він впав, ударився головою та знепритомнів.

Після чого зловмисник не менше 6 разів вдарив останнього по голові та тулубу. Свідки одразу викликали «швидку», але тілесні ушкодження виявились не сумісними з життям. Чоловік помер до приїзду медпрацівників.

Підозрюваного затримали у сусідньому подвір’ї. Ним виявився 40-річний херсонець. Чоловік зізнався у скоєному і пояснив, що перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння, тому не пам’ятає причину конфлікту.

Читайте також: На Харківщині пенсіонер каменем забив знайомого на смерть

Чоловік затриманий. Йому повідомлено про підозру. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив