Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
1 604
0
12-11-2021, 22:53

На Полтавщині троє чоловиків закопували живцем 58-річну жінку

На Полтавщині троє чоловиків закопували живцем 58-річну жінку
У селі Мар`янівна Великобагачанського району троє чоловіків били, катували, обливали водою та закопували живцем 58-річну жінку.

Про це стало відомо з реєстру судових рішень Миргородського міськрайонного суду.

Відповідно до даних, вказаних у документі, 28 березня 2020 року двоє чоловіків, які звинувачували постраждалу у викраденні їхньої німецької вівчарки — побачили жінку на вулиці села і вирішили помститися їй за крадіжку тварини.

Чоловіки, разом із товаришем взяли дерев’яну палицю та балончик зі сльозогінним газом та вирушили до помешкання жінки.

Приблизно о 20.00 троє чоловіків зайшли до будинку потерпілої — бризнули їй в очі газом із балончика, а потім почали бити обличчям об стіл. Далі — у дію пішла дерев’яна палиця, яка нагадувала биту.

Жінці вдалося вирватися й втекти до сусідньої кімнати. Там вона заховалася під ліжко. Однак переслідувачі витягли її за волосся та облили водою, сказавши, що то бензин і її збираються підпалити.



Опісля потерпілу головою занурювали до каструлі з водою, аж поки вона не почала задихатися. На цьому страждання жінки не закінчилися — чоловіки змусили вийти її на вулиці й прямувати на кладовище.

Так, за наказом своїх катів вона викопала собі яму. Чоловіки змусили залізти її в яму, яку потім засипали землею. Коли на кладовищі стало тихо — жінка вилізла із «могили».

Читайте також: Под Киевом волонтеры "штурмом" брали приют для животных

Але за сто метрів її очікували ті ж чоловіки, які продовжували завдавати удари палицею, ногами та кулаками.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив